Gerealiseerd Project - Bruiloft en Feestaankleding Vught

GroenRijk Den Bosch kleedt prachtige bruiloft aan in Vught

In september 2023 hadden wij de eer om een schitterende bruiloft aan te kleden in een sfeervolle kerk in Vught. Het bruidspaar vertrouwde ons de volledige decoratie van hun grote dag toe, en wij hebben met veel plezier gezorgd voor een prachtige aankleding.

De kerk werd versierd met elegante stoelversieringen en sfeervolle guirlandes van gipskruid. Bij de entree plaatsten we twee grote bloemstukken om de gasten op een stijlvolle manier te verwelkomen, terwijl ook buiten de kerk twee mooie bloemstukken de sfeer compleet maakten. Voor de bruid creëerden we een subtiele polscorsage van gipskruid en een bijpassend diadeem voor haar kindje, een detail dat de dag extra bijzonder maakte.

Na de ceremonie mochten wij ook de feestlocatie aankleden. Met kaarsen, tafelversieringen en sfeervolle decoratie zorgden we voor een warme, romantische setting waarin het bruidspaar en hun gasten konden genieten van een onvergetelijke avond.

Het resultaat was een perfect gestylede dag met een prachtige sfeer, en we zijn trots dat we hieraan hebben mogen bijdragen. Heeft u ook plannen voor een bruiloft? Neem contact op met GroenRijk Den Bosch en ontdek hoe wij uw droombruiloft kunnen aankleden!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Gerealiseerd Project - Bruiloft bij Ovum in Grave

GroenRijk Den Bosch verzorgt sfeervolle aankleding voor bruiloft bij Ovum in Grave

...Lees meer...
Gerealiseerd Project - Winterbruiloft Kasteel Maurick

GroenRijk Den Bosch kleedt winterbruiloft aan in Kasteel Maurick

...Lees meer...
Gerealiseerd Project - Kerstversiering Kantoor Merino

Kerstversiering bij Merino in Tilburg: Een feestelijke make-over voor het kantoor

...Lees meer...