Gerealiseerd Project - Overkapping met Opaal glas voor maximale privacy

GroenRijk Den Bosch plaatst veranda met opalen glazen platen

GroenRijk Den Bosch heeft onlangs een stijlvolle nieuwe veranda geplaatst, voorzien van opalen glazen platen. Deze innovatie biedt niet alleen esthetische voordelen, maar draagt ook bij aan een verbeterd wooncomfort voor de bewoners.

De veranda, uitgevoerd met opalen glazen dakplaten, zorgt ervoor dat de ruimte eronder minder warm wordt, zelfs op zonnige dagen. Dit komt doordat het matte glas de zonnewarmte gedeeltelijk filtert en weerkaatst, terwijl het toch een lichte en aangename omgeving creëert.

Daarnaast biedt het opale glas ook extra privacy. Omdat het materiaal niet doorzichtig is, kunnen voorbijgangers of buren niet naar binnen kijken, terwijl de bewoners nog steeds kunnen genieten van een buitengevoel.

GroenRijk Den Bosch, bekend om hun maatwerk tuinoplossingen, benadrukt dat deze veranda een populaire keuze is geworden voor mensen die op zoek zijn naar zowel functionaliteit als stijl in hun tuin.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De Calathea kun je niet weerstaan

Groen, aubergine, bont, gevlekt of geribbeld: de ovale bladeren van de Calathea trekken je aandacht. Deze tropische kamerplant is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens luchtzuiverend en niet giftig voor huisdieren en kinderen. Bij GroenRijk vind je een aantrekkelijke Calathea-mix waarmee je gelijk sfeer geeft aan je huis.

Bewegende bladeren

De Calathea leeft in het wild onder de bomen in de tropische regenwouden van Z...

Lees meer...
De kleurrijke Cyclaam

Cyclamen ruiken een beetje naar viooltjes. Wie daar niet gelijk een geurbeleving bij heeft, kan het beste denken aan honing. Aan zijn viooltjesgeur dankt de Cyclaam wellicht zijn bijnaam Alpenviooltje. Niet alleen de heerlijke geur maakt de Cyclaam tot een echte herfsttopper…

Kleurrijk: Bont het najaar in!

De Cyclaam is een schitterende najaarsbloeier voor in huis of in je tuin. Uit dit knolgewas groeien fiere bloemen met helder rode...

Lees meer...
Gerealiseerd Project - Plissédoeken in Rosmalen

Plissédoeken Geplaatst bij Overkapping in Rosmalen door GroenRijk Den Bosch

...Lees meer...