Gerealiseerd project - Berkers Keukens Den Bosch

Gerealiseerd project bij Berkers Keukens in Den Bosch: Showroom vol sfeer

Onlangs hebben wij bij Berkers Keukens in Den Bosch de volledige keukenshowroom mogen aankleden met kunstplanten, kunstboeketten, accessoires en echte planten met potten. Daarnaast hebben we een realistische kunst binnentuin gecreëerd, die een bijzondere, rustgevende sfeer toevoegt aan de showroom.

De kunstplanten en kunstboeketten zorgen voor een stijlvolle en onderhoudsvriendelijke aankleding, terwijl de echte planten met bijpassende potten op strategische plekken zijn geplaatst om een frisse, natuurlijke uitstraling te waarborgen. De realistische kunst binnentuin voegt extra diepte en een groene touch toe, alsof u zich even in een buitenomgeving waant.

De combinatie van al deze elementen heeft geresulteerd in een prachtige keukenshowroom waar de keukens optimaal tot hun recht komen. We zijn trots dat we met onze aankleding een vleugje sfeer en stijl hebben mogen toevoegen.

Heeft u ook een project waarbij u sfeer wilt creëren? Neem contact met ons op voor een oplossing op maat!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De Calathea kun je niet weerstaan

Groen, aubergine, bont, gevlekt of geribbeld: de ovale bladeren van de Calathea trekken je aandacht. Deze tropische kamerplant is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens luchtzuiverend en niet giftig voor huisdieren en kinderen. Bij GroenRijk vind je een aantrekkelijke Calathea-mix waarmee je gelijk sfeer geeft aan je huis.

Bewegende bladeren

De Calathea leeft in het wild onder de bomen in de tropische regenwouden van Z...

Lees meer...

GroenRijk Den Bosch plaatst veranda met opalen glazen platen

...Lees meer...
De kleurrijke Cyclaam

Cyclamen ruiken een beetje naar viooltjes. Wie daar niet gelijk een geurbeleving bij heeft, kan het beste denken aan honing. Aan zijn viooltjesgeur dankt de Cyclaam wellicht zijn bijnaam Alpenviooltje. Niet alleen de heerlijke geur maakt de Cyclaam tot een echte herfsttopper…

Kleurrijk: Bont het najaar in!

De Cyclaam is een schitterende najaarsbloeier voor in huis of in je tuin. Uit dit knolgewas groeien fiere bloemen met helder rode...

Lees meer...