Gerealiseerd Project - Kantoor Merino Tilburg

Gerealiseerd project bij Merino in Tilburg: Groen op kantoor

Bij Merino in Tilburg hebben we het kantoor voorzien van een frisse en groene uitstraling door een combinatie van echte en kunstplanten. Door samen met de klant te bekijken wat het beste bij de ruimte past—aan de hand van foto’s of een afspraak op locatie. Hebben we een op maat gemaakt plan kunnen realiseren.

Voor de bureau-afscheidingen hebben we gekozen voor stijlvolle houten envelop bakken, opgemaakt met diverse kunstplanten. Dit geeft een speels en levendig effect zonder veel onderhoud. Op de lichte plekken in het kantoor zijn echte planten geplaatst in Capi potten. Deze makkelijk te onderhouden kamerplanten brengen niet alleen sfeer, maar dragen ook bij aan een gezonde luchtvochtigheid.

Daarnaast hebben we verschillende wanden voorzien van prachtige plantenschilderijen, die het kantoor een unieke uitstraling geven. Het resultaat is een kantooromgeving die groen, fris en uitnodigend aanvoelt—perfect voor een prettige werkomgeving.

Heeft u interesse in een groenere werkplek? Neem contact met ons op voor advies op maat!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

De Calathea kun je niet weerstaan

Groen, aubergine, bont, gevlekt of geribbeld: de ovale bladeren van de Calathea trekken je aandacht. Deze tropische kamerplant is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens luchtzuiverend en niet giftig voor huisdieren en kinderen. Bij GroenRijk vind je een aantrekkelijke Calathea-mix waarmee je gelijk sfeer geeft aan je huis.

Bewegende bladeren

De Calathea leeft in het wild onder de bomen in de tropische regenwouden van Z...

Lees meer...

GroenRijk Den Bosch plaatst veranda met opalen glazen platen

...Lees meer...
De kleurrijke Cyclaam

Cyclamen ruiken een beetje naar viooltjes. Wie daar niet gelijk een geurbeleving bij heeft, kan het beste denken aan honing. Aan zijn viooltjesgeur dankt de Cyclaam wellicht zijn bijnaam Alpenviooltje. Niet alleen de heerlijke geur maakt de Cyclaam tot een echte herfsttopper…

Kleurrijk: Bont het najaar in!

De Cyclaam is een schitterende najaarsbloeier voor in huis of in je tuin. Uit dit knolgewas groeien fiere bloemen met helder rode...

Lees meer...