De lente is aantocht: tijd voor een veranda!

Koop de mooiste en goedkoopste veranda in Den Bosch!

Hoera, de lente komt eraan! Tijd om de dikke winterjas en sjaal in te ruilen voor een korte broek en t-shirt: we gaan de zonnestralen omarmen! En wat is er nu lekkerder dan genieten van het zonnetje in uw eigen tuin? Met een veranda, tuinkamer of overkapping maakt u uw tuin helemaal compleet. In dit blogartikel vertellen we u waarom het slim is om nu een veranda aan te schaffen én wat de voordelen van deze mooie aanwinst zijn. Bij GroenRijk Den Bosch vindt u de showroom van ons ‘zusje’, Top-Veranda’s! Onze experts, waaronder Lars en Rian, vertellen u alles over ons aanbod!

Tip! Binnenkort start onze Veranda 10-daagse! van 7  t/m 16 april 2023 hebben we geweldige acties en deals.

Een veranda aan huis

Een overkapping of veranda aan huis of in de tuin, vaak gemaakt van hout of aluminium, is een echt verlengstuk van uw woning. Zo’n veranda geeft u de mogelijkheid om ook tijdens regenachtige dagen van uw buitenplek te genieten. Daarnaast kan het uiteraard worden gebruikt als verlengstuk van uw leefruimte. Een veranda van Top-Veranda’s kan volledig naar wens worden ontworpen. Kies voor de kleur die bij uw smaak past. Zo sluit uw nieuwe aanwinst perfect aan bij de stijl van uw huis en tuin.

Onze veranda's


 

Voordelen van een veranda

Een veranda biedt vele voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld het hele jaar door buiten zitten. Zelfs als het regent, hoeft u niet naar binnen te vluchten, want onder de overkapping is het enorm behaaglijk – zeker wanneer u ook een heater door het Top-Veranda’s team laat installeren. Ook als het juist heel warm is, biedt een veranda uitkomst: onder de overkapping is het namelijk altijd een paar graden koeler dan in de rest van de tuin. Ideaal wanneer u comfortabel van een boek of uw avondmaal wilt genieten.

Wist u dat… een veranda ook voor een behoorlijke waardevermeerdering van het huis zorgt? Mócht u over een tijdje gaan verhuizen, dan doet u uzelf er alsnog financieel plezier mee.

Toffe tuinkamer

Wilt u het helemaal luxe maken? Kies dan voor een tuinkamer. Hiermee creëert u een volledig afgesloten ruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten. Daarnaast biedt een tuinkamer de mogelijkheid om deze volledig naar eigen wens in te richten, bijvoorbeeld als extra leefruimte, opslagplek of hobbykamer. Kiest u voor schuifwanden of klapdeuren? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Veranda kopen in Den Bosch doet u bij Top-Veranda's!

Montage door kundige en leuke monteurs

En het beste nieuws: Top-Veranda’s ontzorgt u van A tot Z! De veranda's worden geleverd en gemonteerd door onze kundige en gezellige monteurs. Na de afspraak bij GroenRijk Den Bosch en uw akkoord op onze offerte, zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Bezoek de veranda showroom van GroenRijk Den Bosch

Kortom: de lente is het ideale moment om een veranda aan te schaffen. Het biedt u een extra buitenruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten. Of u nu kiest voor een veranda, tuinkamer of overkapping: bij de Top-Veranda’s showroom in GroenRijk Den Bosch vindt u een ruim assortiment aan veranda's in verschillende kleuren en stijlen. Gaat u voor een houten overkapping aan huis of een aluminium veranda? Onze kundige monteurs zorgen voor de levering en montage, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. Zien we u snel in Den Bosch, nabij Vlijmen, Drunen, Rosmalen en Heesch?

Maak een afspraak bij Top-Veranda's

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...